Följ vår serie på webben!

Vissa vill korsa en ocean, några vill provköra den största yachten, medan andra bara vill umgås med nära och kära. Båtdrömmar är lika olika som vi människor är olika. Vi vill dela dessa drömmar. Håll utkik efter fler avsnitt av Båtdrömmar här nedan!

Boating dreams Avsnitt 2

Avsnitt 2: Amer 94

Full kontroll över 94 fot

I det här avsnittet reser vi till ön Lipari utanför Sicilien för att besöka Leonardo Bassilichi på hans yacht Amer 94. En av de avgörande faktorerna för Leonardo när han ska investera i en ny båt är att han ska kunna köra den själv. Systemet Volvo Penta IPS har gjort det möjligt för honom att uppgradera till en större yacht och förbli sin egen kapten.

Det här är Båtdrömmar

Avsnitt 1: Sanlorenzo SX88

Bakom designen

I det här avsnittet delar Luca Santella, designutvecklingschef på det italienska skeppsvarvet Sanlorenzo, sin båtdröm om den nya crossover-yachten SX88. Med över 35 års erfarenhet som professionell seglare har han stora kunskaper om och erfarenheter av livet ute till havs. Men hur återspeglar sig detta i båtens design?

Det här är Båtdrömmar

Det här är

Båtdrömmar

Båtdrömmar är lika olika som vi människor är olika – det är det vi vill lyfta fram. I filmserien Båtdrömmar träffar vi olika människor som delar med sig av sina drömmar om båtar och livet till sjöss. Håll utkik efter fler avsnitt!

Utforska vårt yachterbjudande

Volvo Pentas yachterbjudande baseras på vår mångåriga erfarenhet och expertis. Med Easy Boating konceptet som vår ledtsjärna, erbjuder vi yachtägare världen över det allra bästa inom motor och framdriftsteknologi såväl som tillbehör och övriga alternativ.

Volvo Penta IPS

A Proven Success

Volvo Penta IPS

Enastående manövrerbarhet och pålitlig kraft. Större komfort ombord. Och bränsleeffektivitet i världsklass för att matcha det. Det revolutionerande drevsystemet Volvo Penta IPS har förbättrat upplevelsen för yachtägare världen över.

Volvo Penta IPS
Volvo Penta D13-IPS1350

Vår kraftfullaste motor hittills

Volvo Penta D13-IPS1350

Flexibel, kompakt och extremt kraftfull. Volvo Penta D13-IPS1350 är den starkaste motorn i vårt IPS-program. Med den känner du dig säker vid rodret och har allt under kontroll. Denna motor är det självklara valet för alla båtar på 60–120 fot.

Volvo Penta D13-IPS1350
Yachtalternativ Volvo Penta

Alltid med full kontroll

Yachtalternativ

With a wide range of options, accessories and services, Volvo Penta can provide yacht owners with a truly comprehensive offer. Experience a customized boating experience with smart functions and services – for easier boating and ownership.

Yachtalternativ