Volvo Penta lanserar varumärkesslogan som lyfter fram den mänskliga aspekten av kraft och respekt för elementen

– Vi snurrar, rullar, lyfter och ger kraft åt alla dem som förflyttar sig med hjälp av elementen. Det är det som vi på Volvo Penta står för, det är vår identitet. Därför är vår nya slogan Made to move you tänkt att täcka in alla typer av verksamheter som ryms inom vårt varumärke. Kunder inom olika branscher och intresseområden ska kunna göra sin egen tolkning av den. Det är själva tanken bakom den, säger Kina Wileke, Senior Vice President Brand, Communication and Marketing på Volvo Penta.

I lanseringen av denna nya slogan ingår även en film som lyfter fram alla dem som får kraft från Volvo Penta. Varumärkesfilmen tar med tittaren på en spännande resa genom en värld där elementen är ständigt närvarande. Här får vi se hur man med Volvo Pentas hjälp kan använda elementen för att förflytta sig med elegans, aktning och skicklighet – i stället för att kämpa mot dem. Att hylla den mänskliga aspekten av kraft och respekt för elementen är företagets väg framåt.

– Vi sätter människan i centrum i allt vi gör. Varje dag kommer våra kraftlösningar till användning på många olika sätt. Den gemensamma nämnaren för dem alla är att det är människor, företag och samhällen som använder sig av dem. Det är vi som gör all denna rörelse möjlig – bokstavligt och bildligt talat – med hjälp av våra kraftgenereringslösningar, säger Kina Wileke.

Se varumärkesfilmen här >

 

Jennifer Humphrey 
Corporate Communication
AB Volvo Penta
Tel: int +46 (0) 31 323 30 55
E-post: jennifer.humphrey@volvo.com