Volvo Penta Produktion

Vår Globala Närvaro

På rätt plats, vid rätt tidpunkt

Oavsett vart färden går eller var ditt företag verkar är Volvo Penta aldrig långt borta. Via vårt globala återförsäljarnät som består av cirka 3 500 återförsäljare i 130 länder har du alltid nära till service, support och säljare. Våra centrala och regionala lager ligger strategiskt placerade i hela världen, vilket säkerställer högsta möjliga tillgänglighet. Med hjälp av vårt distributionsnätverk för reservdelar ser vi till att rätt delar alltid är på rätt plats vid rätt tidpunkt.

Global service

Global service och support

Reservdelar, tillbehör och service är en viktig del av vårt totalerbjudande på land och till sjöss. Med hjälp av ett globalt nätverk med cirka 3 500 återförsäljare levererar Volvo Penta reservdelar, service och support till kunderna under produkternas hela livscykel.

Spela upp video

Global Produktion

Volvo Penta har helägda anläggningar i Vara (Sverige) för tillverkning av dieselmotorer på 3, 4 och 5 liter samt i Lexington (Tennessee, USA) för tillverkning av samtliga bensinmotorer. De flesta av Volvo Pentas dieselmotorer tillverkas vid Volvokoncernens gemensamma motorfabrik i Skövde. Sedan 2009 har Volvo Penta haft en slutmonteringsfabrik för dieselmotorer i Lingang, Kina. Volvo Pentas drev tillverkas på fabriken i Lexington och vid Volvokoncernens gemensamma transmissionsfabrik i Köping.

Kontakta återförsäljare

Vill du veta mer?

Kontakta en lokal återförsäljare

Sök återförsäljare