Samarbeten som fungerar

En stark partner

Tillsammans är vi starka

Ett varumärke är aldrig bättre än dess ambassadörer. Vi på Volvo Penta arbetar nära vårt globala nätverk av leverantörer och kunder. De är en viktig del av våra affärsprocesser. Vi väljer samarbetspartner med omsorg. OEM-företagen och slutanvändarna är våra drivkrafter. Vi lyssnar på dem och strävar efter att bli bättre och anpassa oss efter deras behov. Vi uppnår förbättringar och lär oss genom att ta till oss deras synpunkter och krav, som vi sedan använder för att komplettera vår egen expertis. Det är så vi skapar bestående samarbeten som gynnar båda parter och hjälper våra kunder att lyckas.

Värdeskapande samarbete

Värdeskapande samarbete

På Volvo Penta är ett nära samarbete med partner som OEM-företag, återförsäljare och konstruktörer en naturlig del av verksamheten. Tack vare vår gedigna erfarenhet av att arbeta med en rad olika användningsområden och utrustningstyper – på land och till sjöss – kan vi göra verklig skillnad. Vi sätter oss in i kundernas specifika behov och bygger upp samarbeten som gynnar våra kunder och partner – samt deras kunder. Vi levererar inte bara robusta och tillförlitliga drivsystem utan erbjuder också support för projekten genom båtarnas eller maskinernas hela livscykel – från konstruktion och installation till eftermarknadstjänster.

Innovation är en del av vårt DNA

Innovation är en del av vårt DNA

Innovation och teknisk utveckling är en viktig del i Volvo Pentas sätt att tänka och arbeta. De lösningar som vi utvecklar och de fördelar som dessa leder till hjälper oss att bygga upp kundernas tilltro till vår förmåga. Vi förutser kundernas behov och är angelägna om att leva upp till morgondagens krav. Genom den samlade expertisen inom hela Volvokoncernen kan affärssegmenten stärka varandra. Vi strävar efter att hela tiden bryta ny mark i tillverkningen av framtidsfokuserade och affärsinriktade lösningar som leder till förbättringar för våra kunder och partner. 

Läs mer om Volvo Pentas innovationer
Effekt du kan lita på

Effekt du kan lita på

Gång på gång bevisar Volvo Pentas produkter och integrerade lösningar sin effektivitet inom ett brett spektrum av olika användningsområden. Volvo Pentas motorer hjälper till att förbättra resultatet och produktiviteten i verksamheter över hela världen. Det handlar om allt från att driva små fritidsbåtar och exklusiva yachter till att försörja tunga industriella applikationer och generatoraggregat med tillförlitlig kraft. Det perfekta valet – oavsett var och när du behöver det.

Kontakta återförsäljare

Vill du veta mer?

Kontakta en lokal återförsäljare

Sök återförsäljare