Till sjöss

Made to move you

Till sjöss

Vi är med dig ute till sjöss vare sig du är på semester med din fritidsbåt eller sitter vid rodret i ett transportfartyg som kör långa och tunga transporter. Volvo Pentas innovativa teknik ger dig den kraft du behöver för att ta dig dit du vill i trygg förvissning om att du kan lita på din motor och på tillförlitligheten hos det globala och lättillgängliga servicenätverket. Tack vare vår stora marina expertis har vi, om och om igen, flyttat fram gränserna i sjöfartsindustrin – alltid med fokus på effektivitet, hållbarhet och kundernas behov.

Volvo Penta Fritidsbåtar

Fritidsbåtar

Volvo Penta är världens största tillverkare av dieselmotorer för fritidsbåtar och den ledande utvecklaren av marina framdrivningssystem. Vår filosofi ”Easy boating” är drivkraften bakom innovationer som Volvo Penta IPS (Inboard Performance System) och Forward Drive – banbrytande lösningar som gör båtlivet enkelt, njutbart och kul.

Fritidsbåtar
Volvo Penta Yrkessjöfart

Yrkessjöfart

Sjö- och flodtransporter, kustbevakning, passagerartransporter och servicefartyg för vindkraftverk – alla är de beroende av högpresterande motorer som är tillförlitliga och hållbara. Volvo Penta levererar drivsystem, motorer för framdrivning, hjälputrustning och kompletta marina generatoraggregat – allt för att tillgodose de vitt skilda kraven inom yrkessjöfart. 

Yrkessjöfart
Kontakta återförsäljare

Vill du veta mer?

Kontakta en lokal återförsäljare

Sök återförsäljare