På land

Made to move you

På land

Volvo Penta levererar förstklassiga drivsystem för offroadanvändning i hela världen. För utrustningstillverkare och användare. Från gruvdrift dygnet runt långt nere under jord till viktig anläggningsutrustning som bygger vår framtid. Från vägbygge och landskapsarbeten till hamnverksamhet. Volvo Pentas motorer erbjuder en perfekt kombination av kraft och flexibilitet och förser industrin med hållbar och tillförlitlig prestanda. Till detta lägger vi sedan service och support som maximerar din drifttid, oavsett var i världen du är verksam. Din produktivitet är viktigast för oss, vilket gör oss till en partner att lita på – överallt, dygnet runt.

Industrial Off-road

Off-road

Volvo Pentas motorer för off-roadbruk är robusta, driftsäkra och skalbara och uppvisar världsledande bränsleeffektivitet. De är både mångsidiga och kraftfulla och ger högsta möjliga tillgänglighet och produktivitet.

Lösningar för off-roadanvändning
Volvo Penta Kraftgenerering

Kraftgenerering

Från konstant primär kraft till reservkraft – Volvo Penta levererar hållbara och tillförlitliga kraftgenereringslösningar som kan bidra till utvecklingen för människor, företag och samhällen.

Lösningar för kraftgenerering
Kontakta återförsäljare

Vill du veta mer?

Kontakta en lokal återförsäljare

Sök återförsäljare