Mångsidig prestanda

Volvo Pentas motorer kännetecknas av hög prestanda, tillförlitlighet, bränsleeffektivitet och låga utsläppsnivåer. De är byggda för att vara flexibla. Den låga vikten, den kompakta konstruktionen, den enkla installationen och de omfattande tillvalspaketen gör att de passar perfekt för många olika branscher.

Passar ett brett spektrum av användningsområden

Nyheter

Volvo Penta-drivna elektriska terminaltraktorer i fokus på TOC Europe

Volvo Penta tar ännu ett steg mot att kunna erbjuda elektrifierade drivsystem senast år 2021. På TOC Europe 2019, den ledande branschmässan för hamn- och terminalteknik, presenterades en utsläppsfri terminaltraktor med en elektrisk drivlina från ...

Volvo Penta-motor passar perfekt för tuffa skördeförhållanden i Indien

– Det är varmt och dammigt härute, och vi transporterar riktigt tunga laster. Det här är säsongsarbete, och vi behöver en motor som ger snabb och intensiv effekt i extrema förhållanden. Maskinoperatör Kishor Nagese sitter bakom ratten i Shaktiman ...

Volvo Penta: Hjärtat som aldrig slutar slå

Volvo Pentas motorer används inom jordbruket i hela världen. I Australien hjälper de jordbrukarna att optimera bevattningen genom högsta möjliga tillförlitlighet, prestanda och bränsleeffektivitet.

...

Volvo Penta Industri

Volvo Penta Industrimotorer – hjärtat som aldrig slutar slå

Spela
Din OEM-partner

Din OEM-partner

Vi på Volvo Penta har lång erfarenhet av nära samarbeten med OEM-företag. Vi vill bygga upp framgångsrika samarbeten som gynnar hela branschen genom att tillhandahålla ett komplett och kundanpassat erbjudande.

Din OEM-partner
Vi hjälper operatörer

Vi hjälper operatörer

Volvo Pentas originalmotorer och produkter är synonymt med kvalitet. Dessutom kan Volvo Pentas partner förlita sig på support och tjänster som syftar till att säkerställa en problemfri drift och ännu högre effektivitet.

Vi hjälper operatörer

Reservdelar och service

Globalt återförsäljarnätverk

Globalt återförsäljarnätverk

Volvo Pentas återförsäljarnät för industrimotorer har cirka 750 auktoriserade återförsäljare i hela världen, men blir hela tiden större och utvecklas i takt med att vi anpassar oss och utvidgar vår geografiska närvaro för att tillgodose dina behov.

Globalt återförsäljarnätverk
Action Service

Volvo Penta Action Service

Vi finns alltid där för dig. Assistans dygnet runt, 365 dagar om året och på 28 språk.

Volvo Penta Action Service
Distributionsnätverk för reservdelar

Distributionsnätverk för reservdelar

Att ingå i Volvokoncernen innebär att vi alltid har tillgång till ett av branschens mest effektiva nätverk för reservdelsdistribution – Global Volvo Logistics.

Distributionsnätverk för reservdelar
Hitta motorinformation

Letar du efter manualer och handböcker?

Sök motorinformation

Hitta din motor
Dealer Kontakt

Vill du veta mer?

Kontakta en lokal återförsäljare

Sök återförsäljare