Kraft och produktivitet

KRAFT OCH PRODUKTIVITET

Volvo Pentas dieselmotorer för off-roadbruk är flexibla och kännetecknas av hög prestanda, tillförlitlighet, bränsleeffektivitet och låga utsläppsnivåer. De möter OEM-företags krav på låg vikt, kompakt utformning, enkel installation och omfattande tillvalspaket. Volvo Pentas motorer passar perfekt för många olika användningsområden inom en rad olika branscher.

Samlad expertis

SAMLAD EXPERTIS

Volvo Pentas motorprogram är resultatet av över 100 års erfarenhet och innovation. Vi är en del av Volvokoncernen och har därmed tillgång till koncernens samlade tekniska expertis, vilket innebär innovativ och väl beprövad teknik och motorer som verkligen gör skillnad. Hållbarhet, driftsäkerhet, bränsleekonomi och världsomspännande support är de gemensamma nämnarna för våra industrimotorer. Volvo Penta ger dig den prestanda som behövs för att säkerställa högsta möjliga produktivitet.

Senaste nytt

Fördelarna med Volvo Pentas lösningar

Volvo Penta Ekonomi

Ekonomi

Volvo Pentas motorprogram har många kostnadsmässiga fördelar. Våra motorer är både hållbara och bränsleeffektiva och främjar kostnadseffektivitet på lång sikt.

Ekonomi
Volvo Penta Tillgänglighet

Tillgänglighet

Volvo Pentas huvudfokus är att se till att din verksamhet kan fortsätta gå på full kapacitet. Vi strävar efter effektivitet och driftsäkerhet in i minsta detalj för att kunna ge dig högsta möjliga tillgänglighet och produktivitet.

Tillgänglighet
Volvo Penta Flexibilitet

Flexibilitet

Volvo Pentas allvarvsmotorer passar en rad olika användningsområden, oavsett storlek, och ger aldrig avkall på vare sig kvalitet eller driftsäkerhet.

Flexibilitet
Volvo Penta Emissionsteknik

Emissionsteknik

Volvo Pentas motorer är konstruerade så att de uppfyller den senaste internationella utsläppslagstiftningen. Vi tillgodoser kraven på regionala marknader och uppfyller behoven i varje steg av processen – både under produktionen och under produktens hela livslängd.

Emissionsteknik
Dealer Kontakt

Vill du veta mer?

Kontakta en lokal återförsäljare

Sök återförsäljare