Varför Volvo Penta

Varför Volvo Penta

Världsledande expertis

Volvo Penta har över 100 års erfarenhet av branschen. Vi är en del av Volvokoncernen, som är världsledande på dieselteknik, vilket innebär att du har tillgång till hela koncernens kompetens och erfarenhet. Gemensamma tekniska lösningar, system, eftermarknadsprocesser och infrastrukturer banar väg för effektiv drift.

Vi finns på 130 marknader. Med hjälp av vårt kompletta, globala eftermarknadserbjudande kan du och dina kunder maximera värdet av maskininvesteringen och samtidigt uppnå högsta möjliga tillgänglighet och produktivitet.

Din OEM-partner

Din OEM-partner

Vi på Volvo Penta har lång erfarenhet av nära samarbeten med OEM-företag. Vi vill bygga upp framgångsrika samarbeten som gynnar hela branschen genom att tillhandahålla ett komplett och kundanpassat erbjudande.

Din OEM-partner
Operatörsassistans

Operatörsassistans

Volvo Pentas originalmotorer och -produkter är synonymt med kvalitet. Dessutom kan Volvo Pentas partner förlita sig på support och tjänster som syftar till att säkerställa en problemfri drift och ännu högre effektivitet.

Operatörsassistans
Volvo Penta Fördelar

Produktfördelar

Genom att välja Volvo Penta-produkter kan du dra nytta av beprövad teknik och fördelar på områden som driftsäkerhet, ekonomi, flexibilitet och utsläppsteknik. Fördelar som gör hela skillnaden och hjälper dig att driva din verksamhet med full kapacitet.

Produktfördelar
En del av Volvokoncernen

En del av Volvokoncernen

Volvo Penta ingår i Volvokoncernen, världsledande utvecklare och tillverkare av tunga dieselmotorer. Det innebär att vi är en del av en världsomfattande infrastruktur där vi delar såväl erfarenhet, kompetens och innovation som ett världsomspännande nätverk för eftermarknadsstöd.

En del av Volvokoncernen
Dealer Kontakt

Vill du veta mer?

Kontakta en lokal återförsäljare

Sök återförsäljare