Effektiv hjälp och support

Operatörsassistans

Effektiv hjälp och support

Högteknologiska motorer och problemfri drift – det är Volvo Penta. Hjälp och support är lika viktigt som att upprätthålla en effektiv affärsverksamhet. Om du väljer att samarbeta med Volvo Penta har du alltid tillgång till hjälp och support via vårt globala nätverk av återförsäljare.

Volvo Penta Eftermarknadsstöd

Global logistik och support, lokal kompetens

Som Volvo Penta-kund har du tillgång till ett nätverk av lokala Volvo Penta-återförsäljare som finns i 130 länder. Till ditt förfogande har du dessutom ett mycket effektivt distributionsnät för reservdelar, som tillhandahåller snabba leveranser oavsett var du befinner dig. Om du lägger till en garanti med förlängt skydd kan du vara säker på att ha de allra bästa förutsättningarna för en smidig drift.

Reservdelar och service
Volvo Penta Action Service

Volvo Penta Action Service

Vårt globala nätverk av återförsäljare är din första kontaktpunkt. Återförsäljarna har stöd av Volvo Penta Action Service som erbjuder service dygnet runt alla dagar, på 28 språk. Om du behöver assistans eller teknisk support på plats ser operatören till att du kommer i kontakt med närmaste Volvo Penta-återförsäljare med rätt kompetens.

Volvo Penta Action Service
Med operatörens vardag i fokus

Med operatörens vardag i fokus

Våra motorer är konstruerade för att förenkla operatörens arbete. Motorerna är utrustade med särskilda serviceområden – där samtliga servicepunkter är placerade – vilket underlättar servicen, särskilt i trånga utrymmen. För att ytterligare förenkla servicearbete i trånga utrymmen, kan Volvo Penta även erbjuda smart tillvalsutrustning som indirekt oljepåfyllnad och oljenivåmätning.

Total ägandekostnad

Under en femårsperiod står bränslet för hela 95 procent av den totala driftkostnaden för offroadutrustning. De bränsleeffektiva och hållbara Volvo Penta-motorerna har en optimerad körcykel som hjälper dig att minimera kostnaderna och förbättra lönsamheten på lång sikt. Bränsleförbrukning och utsläpp reduceras ytterligare med hjälp av den smarta start-/stoppfunktionen (tillval), vilket bidrar till ytterligare besparingar.

Beprövad teknik

Det robusta och väl beprövade, raka motorblocket utgör grunden för hållbarhet och problemfri drift. Alla användare av offroadmaskiner med Volvo Penta-motorer kan dra nytta av Volvokoncernens gedigna erfarenhet och innovationsarbete – det som vi på Volvo Penta kallar ”beprövad teknik”.

Dealer Kontakt

Vill du veta mer?

Kontakta en lokal återförsäljare

Sök återförsäljare