Motorer för kraftgenerering

Standby Power

Standby Power

Volvo Pentas motorer för reservkraft ger tillförlitlig startförmåga och högeffektiv reservkraft där du behöver det, när du behöver det.

Motorprogram
Prime Power

Prime Power

Volvo Pentas motorer för ”Prime Power” levererar konstant och tillförlitlig kraft till din verksamhet. De är hållbara och driftsäkra och hjälper dig att driva din verksamhet med full kapacitet.

Motorprogram

Nyheter och historier

Bränslebesparingar värda 113 000 USD per år med Volvo Penta D16

Under nio av årets tolv månader bedriver Thompson Recycle Company verksamhet – sju dagar i veckan, dygnet runt. Tillförlitlighet och bränsleförbrukning var därför avgörande faktorer i valet av motor. Volvo Penta D16 har visat sig vara ett mycket ...

Volvo Penta lanserar första Stage V-motorn för mobila generatoraggregat på MEE

På utställningen Middle East Electricity (MEE) i mars presenterar Volvo Penta sin första Stage V-kompatibla motor för mobila generatoraggregat, D16.

...

Volvo Penta lanserar nya motorer för kraftgenerering, med upp till 800 kVA, för generatoraggregat

Volvo Penta lanserar två nya dieselmotorer, varav den ena har klassens högsta litereffekt. Motorerna TWD1645GE och TWD1644GE förstärker Volvo Pentas konkurrenskraftiga produktutbud och förbättrar företagets erbjudande inom generatoraggregat. ...

Volvo Pentas Industri

Volvo Penta Industri – hjärtat som aldrig slutar slå

Spela
Din OEM-partner

Din OEM-partner

Vi på Volvo Penta har lång erfarenhet av nära samarbeten med OEM-företag. Vi vill bygga upp framgångsrika samarbeten som gynnar hela branschen genom att tillhandahålla ett komplett och kundanpassat erbjudande inom generatoraggregat.

Din OEM-partner
En oberoende leverantör

En oberoende leverantör

Volvo Penta bygger inte generatoraggregat och vi konkurrerar aldrig med våra OEM-partner. Det vi gör är att leverera motorer som ger optimerad funktionalitet och drift. Vi arbetar aktivt för att ge mervärde åt våra partner.

En oberoende leverantör

Reservdelar och service

Globalt återförsäljarnätverk

Globalt återförsäljarnätverk

Volvo Pentas återförsäljarnät för industrimotorer har cirka 750 auktoriserade återförsäljare i hela världen, men blir hela tiden större och utvecklas i takt med att vi anpassar oss och utvidgar vår geografiska närvaro för att tillgodose dina behov.

Globalt återförsäljarnätverk
Action Service

Volvo Penta Action Service

Vi finns alltid där för dig. Assistans dygnet runt, 365 dagar om året och på 28 språk.

Action Service
Distributionsnätverk för reservdelar

Distributionsnätverk för reservdelar

Att ingå i Volvokoncernen innebär att vi alltid har tillgång till ett av branschens mest effektiva nätverk för reservdelsdistribution – Global Volvo Logistics.

Distributionsnätverk för reservdelar
Hitta information

Letar du efter manualer och handböcker?

SÖK MOTORINFORMATION

Hitta din motor
Kontakta en lokal återförsäljare

Vill du veta mer?

Kontakta en lokal återförsäljare

Sök återförsäljare