Reservdelar och service

Reservdelar och service

Ständigt i drift – med full kapacitet

Efter att i över 100 år ha haft ett nära samarbete med utrustningstillverkare och maskinoperatörer har Volvo Penta byggt upp den expertis och infrastruktur som behövs för att kunna erbjuda omfattande service och support i hela världen.

Till ditt förfogande står kompetensen hos Volvo Pentas återförsäljarnät som inte bara är globalt utan också kännetecknas av sin lokala expertis. Dessutom finns uppbackning från Volvokoncernens omfattande system för reservdelsdistribution samt support via Volvo Penta Action Service. Allt för att maximera din produktivitet och tillgänglighet och skydda din investering. Vi på Volvo Penta och vårt återförsäljarnätverk arbetar tillsammans med dig så att du kan fokusera på din kärnverksamhet.

Globalt återförsäljarnätverk

Volvo Pentas återförsäljarnät för industrimotorer har cirka 750 auktoriserade återförsäljare i hela världen, men blir hela tiden större och utvecklas i takt med att vi anpassar oss och utvidgar vår geografiska närvaro för att tillgodose dina behov.

Distributionsnätverk för reservdelar

Det faktum att vi ingår i Volvokoncernen gör att vi har tillgång till ett av branschens mest effektiva nätverk för reservdelsdistribution – Global Volvo Logistics – som arbetar dygnet runt från 17 nyckelplatser i hela världen för att leverera rätt delar till rätt plats och vid rätt tidpunkt. 

Volvo Penta Action Service

Via Volvo Penta Action Service, vår telefonbaserade support- och maskinskadeservice, kan du få hjälp och support dygnet runt alla dagar – oavsett var du befinner dig.

Reservdelar och service

Volvo Penta – service och support i hela världen

Spela
Volvo Originaldelar

Reservdelar

Få ut mesta möjliga av din motor med hjälp av Volvo Pentas originaldelar. Delarna är konstruerade, tillverkade och provade för att uppnå optimal prestanda, driftsäkerhet och lång livslängd.

Reservdelar
Service och support

Service och support

Din lokala Volvo Penta-återförsäljare kan din motor bättre än någon annan och erbjuder service och support som kan skräddarsys efter dina specifika behov, så att du kan fokusera på din kärnverksamhet.

Service och support
Din motor

Din motor

Sök efter och ladda ned uppdaterade manualer, handböcker och annat produktrelaterat material för din Volvo Penta-motor.

Din motor
Hitta och köp delar

För en hög och jämn prestanda

Volvo Penta Originaldelar

Hitta och köp delar
Kontakta en lokal återförsäljare

Vill du veta mer?

Kontakta en lokal återförsäljare

Sök återförsäljare