Service och support

Originalservice anpassad efter dina behov

Volvo Pentas återförsäljare av industrimotorer erbjuder expertis och de högkvalitativa reservdelar som behövs för att garantera högsta möjliga prestanda, tillförlitlighet och bränsleeffektivitet under motorns hela livslängd. Återförsäljarverkstäderna är utrustade med avancerade diagnostiksystem, alla specialverktyg och den senaste serviceinformationen. Underhåll och reparationer utförs av certifierade tekniker, som får löpande utbildning samt enbart använder Volvo Penta originaldelar.

Din lokala Volvo Penta-återförsäljare kan din motor och kan skräddarsy service- och supportlösningar efter dina specifika behov och se till att din verksamhet alltid har full kapacitet.

Globalt återförsäljarnätverk

Globalt återförsäljarnätverk

Volvo Pentas återförsäljarnät för industrimotorer har cirka 750 auktoriserade återförsäljare i hela världen. De erbjuder service och support för att hjälpa dig att maximera produktiviteten under motorns hela livslängd.

Globalt återförsäljarnätverk
Volvo Penta Action Service

Volvo Penta Action Service

Volvo Penta Action Service erbjuder assistans dygnet runt alla dagar, på 28 olika språk.

Volvo Penta Action Service
Volvo Penta Serviceavtal

Serviceavtal

Volvo Pentas serviceavtal är utformade för att hjälpa dig att maximera drifttiden, sänka den totala ägandekostnaden och förbättra kostnadsstyrningen.

Serviceavtal
Volvo Penta Oljeanalys

Oljeanalys

Genom att regelbundet utföra Volvo Pentas oljeanalys får du en omfattande diagnos av motorns skick.

Oljeanalys
Volvo Pentas garanti

Garanti

Volvo Pentas produkter omfattas av Volvo Pentas internationella begränsade garanti. Läs mer om fördelarna med vår garanti här.

Garanti
Förlängt skydd

Förlängt skydd

Fler drifttimmar med full garanti. Maximera drifttiden och minimera risken för oförutsedda reparationskostnader med hjälp av det förlängda skyddet.

Förlängt skydd
Kontakta en lokal återförsäljare

Vill du veta mer?

Kontakta en lokal återförsäljare

Sök återförsäljare