Kraft som inte tar slut

Kraft och effekt du alltid kan lita på

Tillförlitlighet är A och O. Volvo Penta ger dig tillförlitlig kraft, oavsett var du bedriver din verksamhet. Vi är en oberoende motorleverantör som tillhör Volvokoncernens globala servicenätverk och vi levererar heltäckande lösningar som du alltid kan lita på. Våra motorer för kraftgenerering är både tillförlitliga och hållbara och uppfyller de allra högsta kraven, oavsett om det handlar om reservkraft eller ”Prime Power”.

Motorer för kraftgenerering

Reservkraft

Reservkraft

Volvo Pentas motorer för reservkraft ger tillförlitlig startförmåga och högeffektiv reservkraft där du behöver det, när du behöver det.

Motorprogram
Primär kraft

Primär kraft

Volvo Pentas motorer för ”Prime Power” levererar konstant och tillförlitlig kraft till din verksamhet. De är hållbara och driftsäkra och hjälper dig att driva din verksamhet med full kapacitet.

Motorprogram
En motor – dubbla användningsområden

EN MOTOR – DUBBLA ANVÄNDNINGSOMRÅDEN

Volvo Pentas motorprogram passar många olika behov. Våra motorer för kraftgenerering klarar tuffa miljöer och kan tillgodose alla tänkbara behov av reservkraft och ”Prime Power”. Faktum är att alla våra motorer är precis lika lämpliga för båda dessa användningsområden, vilket minimerar de totala inköpskostnaderna och behovet av lagringsutrymme eftersom en enda motor kan hantera båda uppgifterna.

Samlad expertis

SAMLAD EXPERTIS

Volvo Pentas motorprogram är resultatet av över 100 års erfarenhet och innovation. Vi är en del av Volvokoncernen och har därmed tillgång till koncernens samlade tekniska expertis, vilket innebär innovativ och väl beprövad teknik och motorer som verkligen gör skillnad. Hållbarhet, driftsäkerhet, bränsleekonomi och världsomspännande support är de gemensamma nämnarna för våra motorer för kraftgenerering. Volvo Penta ger dig den kraft du behöver – oavsett var du befinner dig och när du behöver den.

Nyheter

Fördelarna med Volvo Pentas produkter

Volvo Penta Ekonomi

Ekonomi

Volvo Pentas motorprogram har många kostnadsmässiga fördelar. Våra motorer är både hållbara och bränsleeffektiva och främjar kostnadseffektivitet på lång sikt.

Ekonomi
Volvo Penta Tillgänglighet

Tillgänglighet

Volvo Pentas huvudfokus är att se till att din verksamhet kan fortsätta gå på full kapacitet. Vi strävar efter flexibilitet och driftsäkerhet i våra genset-motorer för att kunna ge dig högsta möjliga tillgänglighet och driftsäkerhet.

Tillgänglighet
Volvo Penta Flexibilitet

Flexibilitet

Volvo Pentas genset-motorer är konstruerade för att passa ett brett urval av användningsområden inom kraftgenerering. Alla tillhör de samma plattform, vilket gör dem enkla att installera och serva.

Flexibilitet
Emissionsteknik

Emissionsteknik

Volvo Pentas motorer är konstruerade så att de uppfyller den senaste internationella utsläppslagstiftningen. Vi tillgodoser kraven på regionala marknader och uppfyller behoven i varje steg av processen – både under produktionen och under produktens hela livslängd.

Emissionsteknik
Kontakta en lokal återförsäljare

Vill du veta mer?

Kontakta en lokal återförsäljare

Sök återförsäljare