Oberoende leverantör

En oberoende leverantör

Vi sätter dina behov först

Volvo Penta är en oberoende leverantör. Med hjälp av vårt världsomspännande nätverk av Volvo Penta-återförsäljare stöder vi kunderna hela vägen, från konstruktion och installation till eftermarknadsservice. Funktionalitet är den gemensamma nämnaren för all kraftgenereringsverksamhet. Det är en av anledningarna till att du alltid kan hitta en perfekt Volvo Penta-motor för varje kraftgenereringsuppdrag – oavsett förutsättningar och miljö. Vi bygger, levererar och servar motorer för primär kraft och reservkraft.

Oberoende leverantör

DIN FRAMGÅNG ÄR VIKTIG FÖR OSS

Vi på Volvo Penta bygger inte generatoraggregat. Vårt uppdrag handlar i stället om att vara en partner samt att bygga och serva motorer som är till för att optimera OEM-företagens konstruktioner. Vi konkurrerar inte med våra OEM-partners utan levererar i stället den hårdvara som behövs för att säkra deras affärsframgångar.

Alla klimat, alla förutsättningar

Oavsett klimat, oavsett förutsättningar

Generatoraggregat som drivs av Volvo Penta-motorer ger strömförsörjning i alla klimat – från kylan i Antarktis till hettan i Mellanöstern. Oavsett var du befinner dig har vi den perfekta motorlösningen för just ditt generatoraggregat. Du kan lita på att Volvo Pentas motorlösningar alltid får ut mesta möjliga av ditt generatoraggregat, oavsett klimat och förutsättningar.

Oberoende leverantör

ÖVERLÄGSEN BELASTNINGSTOLERANS

Med Volvo Pentas motorer har du tillgång till hela motoreffekten i samma stund som du startar upp maskinen. För nöd-/reservdrift – ofta i form av reservkraft på sjukhus, i kärnkraftverk eller på flygplatser – kännetecknas de rigoröst testade Volvo Penta-motorerna av sin överlägsna belastningstolerans och sin förmåga att starta direkt och leverera tillräcklig belastningstolerans redan från start. Detta uppfyller G3-kraven på samtliga noder enligt ISO8528-5. Du kan lita på Volvo Penta-motorernas prestanda.

När kundernas åsikter får styra

Våra lösningar för generatoraggregat gör verklig skillnad. Om du inte vill förlita dig enbart på våra rekommendationer kan du se det här filmklippet och höra några av våra kunder berätta varför de valde Volvo Pentas motorer och lösningar.

Kundberättelser

KUNDBERÄTTELSER – industrimotorer

Spela upp
Kontakta en lokal återförsäljare

Vill du veta mer?

Kontakta en lokal återförsäljare

Sök återförsäljare