kompletta lösningar

Våra avancerade lösningar för framdrivning och strömförsörjning ombord ger dig enastående prestanda, tillförlitlighet och hållbarhet.

Easy boating

Ett omfattande marint erbjudande

Volvo Penta levererar el- och framdrivningssystem för professionella kunder i hela världen. Oavsett användningsområde erbjuder vi kundanpassad support genom produktens hela livscykel – från konstruktionsfasen och genom hela driften. Allt från ett globalt företag med stark lokal närvaro. 

Ett omfattande marint erbjudande
Reservdelar och service

Reservdelar och service

Med hjälp av Volvo Pentas globala återförsäljarnät med lokal expertis, uppbackning från Volvokoncernens omfattande system för reservdelsdistribution och skydd via det utökade garantiskyddet kommer du att kunna maximera din produktivitet och tillgänglighet. Detta hjälper dig att maximera tillgängligheten och minska den totala ägandekostnaden.

Service och support

Nyheter

Volvo Pentas generatoraggregat driver Sveriges största elhybridfärja

Volvo Pentas generatoraggregat driver Sveriges största elhybridfärja. Färjan Tellus trafikerar den 1,8 kilometer breda färjeleden Gullmarsleden mellan Uddevalla och Lysekil, som är en av Sveriges mest trafikerade sjötrafikleder. Låt oss ta en titt ...

Familjeföretag på frammarsch med Volvo Penta IPS

Ett familjeägt färjeföretag baserat i nordöstra Italien skapar svallvågor i branschen genom att välja Volvo Penta IPS (Inboard Performance System) till sin färja Delfino Verde Deluxe – den första båten helt i trä som använder en ...

D8-motorn har klassificering 1–2 för tunga sjötransporter

Volvo Pentas nya D8 MH och MG presenteras vid 2019 års Norshipping-mässa i Oslo. Denna nya tunga motor har betydligt lägre ljud- och vibrationsnivåer och är , utan att för den skull ge avkall på effekt, tillförlitlighet och hållbarhet.

...

Reservdelar och service

Hitta och köp delar

Hitta och köp delar

Volvo Penta originaldelar är avgörande för att säkerställa hög motorprestanda och smidig drift. Med rätt delar behåller motorn dessutom bränsleeffektiviteten så att bränslekostnader och utsläppsnivåer kan hållas nere. 

Hitta och köp delar
Action Service

Volvo Penta Action Service

Vårt globala nätverk av återförsäljare är din första kontaktpunkt. De har i sin tur globalt stöd av Volvo Penta Action Service, som erbjuder service dygnet runt, alla dagar och på 28 språk. 

Volvo Penta Action Service
Volvo Pentas garanti

Garanti

Volvo Penta originaldelar omfattas av en standardgaranti på 12 månader, vilken förlängs till 24 månader om reservdelen monteras av en auktoriserad Volvo Penta-återförsäljare.

Garanti
Hitta information

Letar du efter manualer och handböcker?

SÖK MOTORINFORMATION

Hitta din motor
Marin Pro

LADDA NED TEKNISK INFORMATION OCH BEGÄR OFFERT

Konfigurera generatoraggregat online

Gå till Marin Pro
Volvo Penta Kontakt

Vill du veta mer?

Kontakta en lokal återförsäljare

Sök återförsäljare