produkter Volvo Penta

Produkter

Med utgångspunkt i ett omfattande motorprogram med effekter på mellan 80 och 660 kW erbjuder Volvo Penta drivsystem och motorer för framdrivning, kompletta marina generatoraggregat och hjälputrustning. I över 100 år har vi – tillsammans med operatörer, konstruktörer, OEM-företag och klassificeringssällskap – arbetat med att förbättra vårt erbjudande till båtmarknaden.

Konstruktion Volvo Penta

Design, konstruktion och drift

Vi på Volvo Penta bryr oss om din verksamhet och kan hjälpa dig oavsett vilka problem som uppstår eller vilken del av processen du befinner dig i. För konstruktörer kan vi bistå med åtkomst till ritningar och stöd från våra båtarkitekter och ingenjörer. För skeppsvarv och operatörer erbjuder vi användarvänlig teknik och enkla installationer samt bistår med expertis och tillgång till Volvo Pentas återförsäljarnätverk. Våra helt integrerade lösningar är utformade så att de passar en mängd olika användningsområden – och finns i hela världen.

Design, konstruktion och drift
VI ÄR MED DIG HELA VÄGEN

VI ÄR MED DIG HELA VÄGEN

Kvaliteten och tillförlitligheten hos Volvo Pentas motorer är, tillsammans med den snabba och kompetenta servicen och supporten med reservdelsdistribution i världsklass, en kombination som ger dig en stabil utgångspunkt för optimal drifttid och ägandekostnad. Med Volvo Pentas globala återförsäljarnät som även kännetecknas av sin lokala expertis, uppbackning från Volvokoncernens omfattande system för reservdelsdistribution och skydd via det utökade garantiskyddet kommer du att kunna maximera din produktivitet och tillgänglighet.

Reservdelar och service

Nyheter

Volvo Penta Kontakt

Vill du veta mer?

Kontakta en lokal återförsäljare

Sök återförsäljare