Varför Volvo Penta Yrkessjöfart

Varför Volvo Penta

Drivsystem för maximal produktivitet

Vi på Volvo Penta har över 100 års erfarenhet av att arbeta med marinproffs. Vi är en del av Volvokoncernen – som är världsledande på dieselteknik, transportlösningar och teknisk innovation – vilket innebär att våra kunder kan dra nytta av hela koncernens kompetens och erfarenhet.

Vårt erbjudande består av ett brett urval av drivsystem och motorer för framdrivning, hjälputrustning och kompletta marina generatoraggregat. Den totala ägandekostnaden i kombination med vår globala service och support ger dig en klar konkurrensfördel. I kombination med vårt kompletta, globala eftermarknadserbjudande kommer du och dina kunder att kunna maximera värdet av maskininvesteringen och uppnå högsta möjliga tillgänglighet och produktivitet.

Ett omfattande erbjudande

Ett omfattande erbjudande

I över 100 år har vi – tillsammans med operatörer, konstruktörer, OEM-företag och klassificeringssällskap – arbetat med att förbättra vårt erbjudande till båtmarknaden. Volvo Pentas erbjudande består inte bara av högteknologiska motorer och framdrivningssystem utan omfattar även omsorg om våra kunders verksamheter och ett starkt fokus på hållbarhet.

Ett omfattande erbjudande
Ett starkt partnerskap

Ett starkt partnerskap

Volvo Pentas motorer är själva kärnprodukterna, men vårt erbjudande sträcker sig mycket längre än så. Vi erbjuder innovativa marina drivsystem, enastående bränsleeffektivitet och bränsleekonomi samt ett globalt servicenätverk av återförsäljare. Vi bryr oss om din verksamhet och vill bygga upp ett samarbete som ger dig prestanda och produktivitet samt maximerar drifttiden för din utrustning.

Ett starkt partnerskap
Design, konstruktion och drift

Design, konstruktion och drift

Volvo Penta kan vara en viktig partner i alla skeden av ett projekt. Från design- och installationsprocesserna och hela vägen fram till det viktiga driftstödet – Volvo Penta bistår med den expertis och kompetens du behöver.

Design, konstruktion och drift
Volvokoncernen Volvo Penta

En del av Volvokoncernen

Volvo Penta ingår i Volvokoncernen, världsledande utvecklare och tillverkare av tunga dieselmotorer. Vi är på så sätt en del av en världsomfattande infrastruktur där vi delar såväl erfarenhet, kompetens och innovation som ett världsomspännande nätverk för eftermarknadsstöd.

En del av Volvokoncernen
Volvo Penta Kontakt

Vill du veta mer?

Kontakta en lokal återförsäljare

Sök återförsäljare