Nyheter

Easy Boating

Den smartaste vägen till ett enklare båtliv

Integrerade, digitala och bränsleeffektiva lösningar som är enkla att använda och dra nytta av. Innovativ, intuitiv och användarvänlig teknik i kombination med effektiva tjänster. Allt för att göra båtlivet enkelt, bekvämt och roligt. Det är det som vi på Volvo Penta kallar Easy Boating.

Easy Boating
Vi kan din motor

Vi kan din motor

Våra återförsäljare är specialutbildade i Volvo Pentas senaste teknik och reparationsprocesser och kan skräddarsy support- och serviceavtalen efter just dina behov. Med Volvo Pentas service och support har du en enda kontaktpunkt för allt – motor, reservdelar och garanti – så att du kan koncentrera dig helt och hållet på din båtupplevelse.

Service och support

Reservdelar och service

Hitta och köp delar

Hitta och köp delar

Din återförsäljare kan alltid hjälpa dig att hitta rätt reservdelar och tillbehör. Du kan även handla på nätet via vår webbshop eller bläddra i reservdelskatalogen online.

Hitta och köp delar
Action Service

Volvo Penta Action Service

Via Volvo Penta Action Service, vår telefonbaserade support- och maskinskadeservice, kan du få hjälp och support dygnet runt alla dagar – oavsett var du befinner dig.

Volvo Penta Action Service
Dubbel garanti

Dubbel garanti

Volvo Penta originaldelar och tillbehör omfattas av en standardgaranti på 12 månader, som förlängs till 24 månader om de monteras av en auktoriserad Volvo Penta-återförsäljare.

Garanti
Hitta information

Letar du efter manualer och handböcker?

SÖK MOTORINFORMATION

Hitta din motor
Kontakt Vovlo Penta

Vill du veta mer?

Kontakta en lokal återförsäljare

Sök återförsäljare