Volvo Penta

Om oss

Med världen som arbetsfält

Volvo Penta är en världsledande, global leverantör av motorer och kompletta drivsystem för båtar, fartyg och industritillämpningar. Företaget har omkring 3 500 återförsäljare i över 130 länder. Motorprogrammet omfattar dieselmotorer och bensinmotorer med uteffekter från 12 till 900 hk. Volvo Penta ingår i Volvokoncernen som är en av världens ledande tillverkare av tunga lastbilar, bussar och anläggningsmaskiner.

Det här är Volvo Penta

Det här är Volvo Penta

Volvo Penta är en världsledande leverantör av drivsystem för marina och industriella tillämpningar. Innovation är en av våra drivkrafter. Med hjälp av vårt nära samarbete med kunderna och med över 100 års erfarenhet i ryggen levererar vi mångsidiga lösningar som verkligen gör skillnad. Läs mer om vad vi gör och vad vi tror på.

Det här är Volvo Penta
Nyheter och media

Nyheter och media

Volvo Penta är företag med mycket stark global närvaro. Vi bedriver verksamhet i hela världen, både på land och till sjöss. Utforska vårt erbjudande och vår verksamhet och ta del av nyheter från organisationen, så får du veta mer om hur du kommer i kontakt med oss oavsett var i världen du befinner dig.

Nyheter och media
Arbeta på Volvo

Karriär

Bli en del av Volvo Pentas framtid

Läs mer