Följ vår serie här!

Vissa vill korsa en ocean, några vill provköra den största yachten, medan andra bara vill umgås med nära och kära. Båtdrömmar är lika olika som vi människor är olika. Vi vill dela dessa drömmar. Håll utkik efter fler avsnitt av Boating Dreams här!

HALIT YUKAYS BÅTDRÖM: FRÅN SKISSER I SKOLBÖCKERNA TILL ETT EGET YACHTMÄRKE

HALIT YUKAYS BÅTDRÖM

FRÅN SKISSER I SKOLBÖCKERNA TILL ETT EGET YACHTMÄRKE

Vid sex års ålder skissade han båtmodeller i sina skolböcker och designade sin första båt. Vid 37 års ålder äger och designar Halit Yukay ett eget yachtmärke, Mazu Yachts.

MARECOBRÖDERNAS BÅTDRÖM

MARECO-BRÖDERNAS BÅTDRÖM

EN PASSION SOM LIGGER I SLÄKTEN

En passion för båtar och båtliv har fått bröderna Conny, Jimmy och Billy att välja samma bana och bli marintekniker. Nu driver de ett framgångsrikt båtvarv tillsammans i utkanten av Stockholm.

The Osse family all together

The Osse Family's Boating Dream

"Building your own boat - why not?"

Bente Aust's Boating Dream

Episod 11: Bente Aust's Båtdröm

ATT BO 50 MIL NORR OM POLCIRKELN

Efter att ha rest över hela världen har Bente Aust hittat sitt paradis i avsides belägna Langfjordnes i Nordnorge. Närmaste väg ligger 25 kilometer bort, och båten är hennes förbindelse med omvärlden.

Familjen Christs båtdröm

Familjen Christs båtdröm

”På båten lever vi alla i stunden”

I en tid då arbete och sociala medier upptar alltmer av vår tid har båten blivit en samlingspunkt där Travis, Coleen och deras barn släpper allt annat och faktiskt umgås på riktigt.

Läs mer
JACK OCH TAMMY FAINTUCHS BÅTDRÖM

JACK OCH TAMMY FAINTUCHS BÅTDRÖM

ETT ANDRA HEM PÅ VATTNET

Med båten nästan direkt utanför huset lever Jack och Tammy Faintuch sin båtdröm utmed Intracoastal Waterway i Florida.

 

Åse and Robert on their boat

Åses och Roberts båtdröm

Familjegemenskap

Syskonen Robert och Åse brinner båda för seglarlivet, en passion som de delade med sin nu bortgångna far.

byggt båtar i generationer

DAVID HIGGINS BÅTDRÖM

BYGGT BÅTAR I GENERATIONER

Inom David Higgins familj har man livnärt sig på sjön i generationer. I dag har hans båtdröm blivit verklighet hos den australiska lyxyachtbyggaren Riviera.

segla jorden runt

Ines chiu gonzales båtdröm

Segla Jorden Runt

13-åriga Ines Chiu Gonzales ser havet som sitt andra hem och ägnar nästan all sin tid åt segling. Nu vill hon segla jorden runt.

Traveling the same routes as the vikings

Bernard Deguys Båtdröm

En Resa I Vikingarnas Kölvatten

Den 79-åriga legendaren Bernard Deguy gör en historisk resa till havs och färdas 2 100 sjömil i vikingarnas spår.

Jason Squire's boating dream

Jason Squire's boating dream

Utforska Södra Stilla Havet

Jason Squire lever sin båtdröm och utforskar södra Stilla havet, vilket innebär att flytta gränserna långt bortom vanlig fritidskörning.

Ruben Donné's boating dream

Ruben Donné's boating dream

Segla För Ms-Forskning

När 29-åriga Ruben Donnés far år 2016 diagnostiserades med sjukdomen MS, bestämde sig Ruben för att uppfylla en mycket speciell dröm – att segla från belgiska Nieuwpoort till sydafrikanska Kapstaden i syfte att samla in pengar till MS-forskningen och öka medvetenheten om sjukdomen.

Dee Caffari's boating dream

Dee Caffari's boating dream

Möter Naturens Krafter

Skeppare Dee Caffari berättar om sin kärlek till och oro för havet och om de utmaningar som hon och hennes besättning ställs inför under världens tuffaste kappsegling. För sjätte gången är segelbåtarna som deltar i Volvo Ocean Race utrustade med Volvo Pentamotorer.

Leonardo Bassilichi

Leonardo Bassilichi's boating dream

Full Kontroll Över 94 Fot

Vi reser till ön Lipari utanför Sicilien för att besöka Leonardo Bassilichi på hans yacht Amer 94. En av de avgörande faktorerna för Leonardo när han ska investera i en ny båt är att han ska kunna köra den själv. Volvo Penta IPS har gjort det möjligt för honom att uppgradera till en större yacht och ändå vara sin egen kapten.

Luca Santella's boating dream

Sanlorenzo SX88

Bakom designen

Luca Santella, designutvecklingschef på det italienska skeppsvarvet Sanlorenzo, delar sin dröm om den nya crossover-yachten SX88. Med över 35 års erfarenhet som professionell seglare har han stora kunskaper om och erfarenheter av livet ute till havs. Men hur återspeglar sig detta i båtens design?

This is boating dreams

Båtdrömmar är lika olika som vi människor är olika – det är det vi vill lyfta fram. I filmserien Boating Dreams träffar vi olika människor som delar med sig av sina drömmar om båtar och livet till sjöss. Håll utkik efter fler avsnitt!

Utforska Vårt Yachterbjudande

Volvo Pentas yachterbjudande baseras på vår mångåriga erfarenhet och expertis. Med Easy Boating konceptet som vår ledtsjärna, erbjuder vi yachtägare världen över det allra bästa inom motor och framdriftsteknologi såväl som tillbehör och övriga alternativ.

Volvo Penta IPS

A Proven Success

Volvo Penta IPS

Enastående manövrerbarhet och pålitlig kraft. Större komfort ombord. Och bränsleeffektivitet i världsklass för att matcha det. Det revolutionerande drevsystemet Volvo Penta IPS har förbättrat upplevelsen för yachtägare världen över.

Volvo Penta IPS
Volvo Penta D13-IPS1350

Vår Kraftfullaste Motor Hittills

Volvo Penta D13-IPS1350

Flexibel, kompakt och extremt kraftfull. Volvo Penta D13-IPS1350 är den starkaste motorn i vårt IPS-program. Med den känner du dig säker vid rodret och har allt under kontroll. Denna motor är det självklara valet för alla båtar på 60–120 fot.

Volvo Penta D13-IPS1350
Alltid Med Full Kontroll

Alltid Med Full Kontroll

Yachtalternativ

Volvo Penta erbjuder ett brett urval av tillval, tillbehör och tjänster – ett erbjudande som gör din tid ute på vattnet ännu mer njutbar. Skräddarsy din båtupplevelse med smarta funktioner och tjänster som förenklar båtägandet och förgyller ditt båtliv.

Yachtalternativ