Reservdelar och service

Reservdelar och service

Support för en bättre båtupplevelse

Med Volvo Penta kan du vara säker på att ha tillgång till omfattande och effektiv service och support – allt för att göra ditt båtliv så enkelt, säkert och roligt som möjligt. Vi har full uppbackning från Volvo Pentas omfattande nätverk av återförsäljare, som finns på över 130 marknader i hela världen och som kännetecknas av såväl global styrka som lokal expertis.

De tar hand om din utrustning på bästa tänkbara sätt. Med hjälp av branschens mest effektiva distributionsnätverk finns rätt reservdelar och tillbehör alltid nära till hands och tack vare Volvo Penta Action Service har du tillgång till haverisupport dygnet runt, oavsett var du befinner dig.

Volvo Penta och våra återförsäljare är med dig hela vägen så att du kan fokusera på det som är viktigast – att njuta av tiden ute på vattnet.

Hitta och köp delar

Din återförsäljare finns alltid till hands för att hjälpa dig att hitta de reservdelar och tillbehör du behöver. Du kan även handla på nätet via vår webbshop eller bläddra i reservdelskatalogen online. 

Manualer och handböcker

Här kan du söka efter instruktionsböcker och annan produktrelaterad information för din Volvo Penta-produkt. Du kan ladda ned en kostnadsfri digital version eller köpa tryckta upplagor. 

Volvo Penta Action Service

Som Volvo Penta-ägare har du tillgång till vår telefonbaserade support- och maskinskadeservice dygnet runt alla dagar – oavsett var du befinner dig. 

reservdelar Volvo Penta

Reservdelar

I Volvo Penta originaldelar ingår underhållskomponenter, ett brett urval av utbyteskomponenter samt reparations- och översynspaket. Alla har de konstruerats och testats för att ge säker och tillförlitlig prestanda, så att du alltid kan hålla utrustningen i toppskick.

Reservdelar
Service Volvo Penta

Service och support

Din återförsäljare kan skräddarsy service och support efter dina behov. Allt arbete utförs av certifierade tekniker med god kunskap om din motor. De använder enbart Volvo Penta originaldelar – allt för att ge dig säkra, okomplicerade och trevliga båtupplevelser.

Service och support
Din motor

Din motor

Kunskap om hur du kör och tar hand om din utrustning är en viktig del i att skapa de bästa förutsättningarna för en perfekt dag till sjöss. Här hittar du instruktionsböcker och annan produktrelaterad information samt användbara tips om hur du får ut mesta möjliga av din Volvo Penta-produkt.

Din motor

Tillbehör och propellrar

Med Volvo Pentas breda urval av perfekt matchade tillbehör kan du göra båtupplevelsen ännu mer njutbar. Och oavsett om du har motorbåt eller segelbåt finns det alltid en Volvo Penta originalpropeller som ger dig körglädje och som är specialkonstruerad för just din drivlina.

Kontakt Vovlo Penta

Vill du veta mer?

Kontakta en lokal återförsäljare

Sök återförsäljare