Reservdelar

Kvalitetsdelar för tillförlitlig prestanda

Med Volvo Penta originaldelar upprätthåller din motor och ditt drivsystem högsta möjliga prestanda. De är konstruerade, testade och tillverkade med samma höga kvalitetskrav som de fabriksmonterade delar som användes då din motor byggdes. Med rätt reservdelar och rätt specifikationer fungerar alla komponenter perfekt tillsammans – för säker och tillförlitlig funktionalitet, maximal prestanda och lång livslängd.

Fördelarna med Volvo Penta originaldelar

  • Högsta möjliga säkerhet, prestanda och tillförlitlighet
  • Exakta toleranser och rätt specifikationer
  • Alla delar fungerar korrekt ihop
  • Behåller optimal bränsleeffektivitet
  • Perfekt passform för snabbare service och pålitlig funktion
  • Uppdaterade till de senaste tekniska specifikationerna
  • Omfattas av Volvo Pentas standardgaranti på 12 månader eller 24 månader om delarna har monterats hos en auktoriserad Volvo Penta-återförsäljare
Volvo Pentas reservdelar

Underhållskomponenter

Vårt sortiment av underhållskomponenter har konstruerats och testats grundligt för att uppfylla Volvo Pentas höga krav på högsta möjliga tillförlitlighet, prestanda och skydd för motor och drev.

Underhållskomponenter
Volvo Penta Utbyteskomponenter

Utbyteskomponenter

Via Volvo Pentas utbytessystem får du tillgång till ett omfattande utbud av fabriksrenoverade komponenter – ett kostnadseffektivt sätt att ge nytt liv och ny kraft till din Volvo Penta-produkt.

Utbyteskomponenter
Reparations- och översynspaket

Reparations- och översynspaket

Reparations- och översynspaketen innehåller enbart Volvo Penta originaldelar och säljs till ett pris som är lägre än om delarna köps separat.

Reparations- och översynspaket
Fördubbla din garanti

Fördubbla din garanti

Volvo Penta originaldelar och tillbehör omfattas av en standardgaranti på 12 månader, som förlängs till 24 månader om de monteras av en auktoriserad Volvo Penta-återförsäljare.

Reservdelsgaranti
Distributionsnätverk för reservdelar

Distributionsnätverk för reservdelar

Vårt omfattande distributionsnätverk förser hela det världsomspännande återförsäljarnätet med leveranser av tillförlitliga delar och effektiva logistiklösningar, vilket gör att du alltid kan vara säker på att ha tillgång till rätt delar på rätt plats vid rätt tidpunkt.

Distributionsnätverk för reservdelar

Tillbehör och propellrar

Med vårt omfattande utbud av tillbehör som är perfekt anpassade till din motor och drivlina är det enklare än någonsin att få en riktigt bra båtupplevelse. Vårt produktprogram börjar vid manöverplatsen med ratt, instrument och displayer och fortsätter under däck med komponenter för motorn, till exempel bränsleförfilter och extra växelströmsgeneratorer. För undervattenskomponenterna erbjuder vi aktivt korrosionsskydd och ett komplett urval av moderna propellrar.

Hitta och köp delar

För en hög och jämn prestanda

Volvo Penta Originaldelar

Hitta och köp delar
Kontakt Vovlo Penta

Vill du veta mer?

Kontakta en lokal återförsäljare

Sök återförsäljare