Volvo Penta-tillbehör

Tillbehör

Uppgradera upplevelsen

Med Volvo Penta har du alltid möjlighet att tillföra det där lilla extra för att förbättra din båtupplevelse och göra den ännu mer njutbar. Med vårt tillbehörsprogram är det enklare än någonsin att skräddarsy båtens manövrerbarhet, komfort och säkerhet – för att få bästa tänkbara båtupplevelse.

kompatibilitetslistan kan du ta reda på om ett EVC-integrerat tillbehör är kompatibelt med ditt framdrivningssystem.

Förargränssnitt

Ha full kontroll – inte bara över hastighet och kurs på vattnet utan också över motorns övergripande status – med hjälp av ergonomiskt utformade rattar och reglage samt intuitiva skärmar.

MANÖVRERING

Volvo Pentas EVC-system (Electronic Vessel Control) förkroppsligar vår Easy Boating-filosofi. Med systemet kan du lägga till unika funktioner för styrning och manövrering så att din upplevelse blir ännu bättre.

Båtdynamik

Tack vare interceptortekniken får du ett bekvämt och exakt automatläge som sköter alla triminställningar åt dig. Utforska våra tillbehör för interceptor- och trimteknik.

Effekthantering

Volvo Pentas växelströmsgeneratorer är anpassade till varje motors kapacitet för att säkerställa effektiv laddning. Om du installerar batterikontrollmodulen blir båtens elsystem mer tillförlitligt och enklare att övervaka.

Motor och drev

Varje motortillbehör är en del av ett system som testats lika noggrant som motorn och som konstruerats för att fungera tillsammans. Våra motortillbehör är enkla att montera på motor och drev och kräver inga komplicerade anpassningar.

Tillbehörskatalog

Tillbehörskatalog

Utforska det breda utbudet av tillbehör, funktioner och tillvalsprogram i vår tillbehörskatalog.

Tillbehörskatalog (PDF, 14.6 MB)
Dubbel garanti

Dubbel garanti

Volvo Penta originaldelar och tillbehör omfattas av vår 12 månader långa standardgaranti. När du får dem levererade och installerade av en auktoriserad Volvo Penta-återförsäljare förlänger vi garantin till 24 månader. Detta gäller även arbetet. Kontakta din närmaste återförsäljare för mer information.

Garanti

Köp av din lokala återförsäljare

Din lokala Volvo Penta-återförsäljare hjälper dig gärna att fastställa rätt artikelnummer och se till att du får de reservdelar eller tillbehör du letar efter. Återförsäljaren kan också ge dig råd och rekommendationer om underhåll och skötsel av din Volvo Penta-produkt.

Webbshop

Vår webbaserade Volvo Penta Shop är tillgänglig dygnet runt, så att du kan leta reservdelar och göra beställningar när det passar dig. Webbutiken finns i dag i de flesta europeiska länder och lanseras allteftersom på fler marknader runtom i världen. Välj återförsäljare i din webbutik om du vill göra en beställning.

Volvo Penta-propellrar

Prestanda är en konst

Volvo Penta originalpropellrar
Kontakt Vovlo Penta

Vill du veta mer?

Kontakta en lokal återförsäljare

Sök återförsäljare