Koppla upp dig mot din båt

Finn information om motor, båt och rutter direkt i din smartphone eller surfplatta. Vårt senaste tillskott – Easy Connect – förhöjer inte bara båtupplevelsen ombord utan förenklar också planeringen av nya rutter hemifrån. Upptäck alla möjligheter som den uppkopplade tekniken erbjuder. Easy Connect kan användas tillsammans med många olika Volvo Penta-motorer, från årsmodell 2003 och framåt*.

Easy Connect – så fungerar det

Easy Connect – så fungerar det

Träffa din nya besättningsmedlem

Du och din smarta enhet är som gjorda för att bli perfekta samarbetspartners ute på sjön. Allt du behöver göra är att ladda ned appen och installera Easy Connect-gränssnittet i båten. När den smarta enheten sedan kopplas upp mot båten via Bluetooth® överförs all information från gränssnittet.

 

Skaffa Easy Connect-gränssnittet (sök återförsäljare) >

 

Ladda ned appen kostnadsfritt >

Viktiga funktioner – till sjöss och på land

Med Easy Connect blir båtlivet både enklare och roligare. Beroende på vilken motor som finns installerad i båten har du en rad olika funktioner att välja mellan, antingen i realtid ombord eller via data och ruttinformation som lagrades lokalt senast appen var ansluten till båten.

Planera din rutt

Planera din rutt

Alltid steget före

Med Easy Connect lagras alla båtturer i appen. Här finns bland annat båtrelaterad information som drifttid och bränslenivåer – perfekt när du ska planera nya turer.

Portabel paneldisplay

Portabel paneldisplay

Som en instrumentpanel

Omvandla din smarta enhet till en portabel paneldisplay – ett utmärkt komplement till analog instrumentering. Easy Connect är dessutom det perfekta hjälpmedlet för medpassagerare som är intresserade av färddata under resans gång.

Funktioner för sociala medier

Funktioner för sociala medier

Delad glädje är dubbel glädje

Ute till sjöss upplever man ofta saker som man vill kunna berätta för släkt och vänner. Dela med dig av de bästa ögonblicken på plats i båten eller när du kommer hem.

Förenklad service och support

Förenklad service och support

Lätt att få kontakt med återförsäljaren

Om en felkod skulle visas kan du via Easy Connect få tillgång till data som chassi-ID och drifttid, vilket underlättar kommunikationen med din Volvo Penta-återförsäljare och banar väg för snabb och effektiv service.

En närmare titt på Easy Connect-appen

Appen presenterar information i två olika vyer: vyn Captain för att ansluta via Bluetooth® ombord och vyn Home för att komma åt data som lagrades när appen senast var uppkopplad till båten. Låt oss ta en närmare titt på funktionerna i appen.

Skaffa Easy Connect-paketet

Det går snabbt och enkelt att komma igång med Volvo Penta Easy Connect. Längst ned på den här sidan finns information om kompatibilitet.

Skaffa gränssnittet

Steg 1. Skaffa gränssnittet

Gränssnittspaketet är lätt att installera och säljs hos din lokala återförsäljare.

 

Sök återförsäljare >

Ladda ned appen

Steg 2. Ladda ned appen

Appen laddas ned kostnadsfritt och finns för smartphones och surfplattor med iOS® 10 eller senare (kommer för Android® under 2018).

 

Hämta i App Store >

En större upplevelse

Easy Connect har många olika funktioner som ger en ännu bättre båtupplevelse. Vilka funktioner just du har tillgång till beror på motortyp, extrasensorer och funktioner som finns installerade i din båt.

FREQUENTLY ASKED QUESTIONS (FAQ)

FAQ - English

Specifikationer

På vår specifikationssida kan du läsa mer om installation och krav.

 

Specifikationer för Easy Connect >

*Easy Connect-kompatibilitet

Dieselmotorer: D3, D4, D6, D8, D9, D11, D12 och D13 i enkel- eller dubbelinstallationer.
Bensinmotorer: V6 och V8 med Electronic Vessel Control i enkel- eller dubbelinstallationer.
Bensinmotorer modellår 2006 utan Electronic Vessel Control, i enkelinstallationer.
Kompatibel med iOS® 10 eller senare. Kommer för Android® under andra kvartalet 2018.

Kontakta en Volvo Penta-återförsäljare om du vill ha hjälp att ta reda på om din motor är kompatibel med Easy Connect.