Utbyteskomponenter Volvo Penta

Utbyteskomponenter

Hög prestanda – lägre kostnad

Via Volvo Pentas utbytessystem får du tillgång till ett omfattande sortiment av fabriksrenoverade komponenter – ett kostnadseffektivt alternativ till reparation eller översyn, som ger nytt liv och ny kraft åt din Volvo Penta-produkt. Du hittar allt från insprutare och turboaggregat till longblock och IPS-drivenheter. 

Fabriksrenoverade till nyskick

Alla delar är helrenoverade till nyskick och uppfyller samma strikta kvalitets- och säkerhetskrav som nya delar. Utbyteskomponenterna uppgraderas dessutom alltid i samband med ändringar i den tekniska konstruktionen och omfattas av samma garanti som Volvo Pentas originaldelar. Du kan vara säker på att Volvo Pentas utbyteskomponenter passar perfekt och att det går snabbt att byta ut dem. Ägandekostnaden minskar utan att kvaliteten, hållbarheten och prestandan påverkas.

Fördelarna med utbyteskomponenter från Volvo Penta

  • Helt fabriksrenoverade till nyskick av Volvo Penta
  • Uppdaterade till de senaste tekniska specifikationerna
  • Samma kvalitet, tillförlitlighet och prestanda som för nya Volvo Penta originaldelar
  • Ett kostnadseffektivt alternativ till reparation och översyn
  • Snabba byten och därmed kortare driftavbrott
  • Miljömässigt fördelaktigt tack vare återvinning
  • Omfattas av Volvo Pentas standardgaranti på 12 månader eller 24 månader om delarna har monterats hos en auktoriserad Volvo Penta-återförsäljare

Tack vare vårt flexibla returprogram kan du lämna in utslitna delar efter att den nya delen har installerats och motorn är i gång igen. Programmet finns på de flesta marknader. Kontakta din lokala Volvo Penta-återförsäljare om du vill ha mer information.

Volvo Penta Utbyteskomponenter
Hitta och köp delar

För en hög och jämn prestanda

Volvo Penta Originaldelar

Hitta och köp delar
Kontakt Vovlo Penta

Vill du veta mer?

Kontakta en lokal återförsäljare

Sök återförsäljare