När prestanda är en konst

Volvo Pentas propellrar är ren ingenjörskonst. Bakom de fina linjerna, den jämna konturen och de snäva vinklarna ligger en toppmodern konstruktionsprocess som bygger på år av erfarenhet. Vi kan propellrar men framförallt utvecklar vi hela drivlinan. Därför kan vi omvandla kraften i drivlinan till verklig prestanda som känns när du är ute på vattnet. Det är denna prestanda som ger dig ett skönare båtliv och samtidigt bidrar till ett bra skick på drivlinan under lång tid.

Propellrar för motorbåtar och segelbåtar

Volvo Penta-propeller

Ett brett spektrum av erfarenheter

Aquamatic-drev, segelbåtsdrev, Volvo Penta IPS och Forward Drive tillhör de största uppfinningarna inom båtbranschen – avancerad och innovativ teknik som endast kan komma ur gedigen erfarenhet och ett aldrig sinande engagemang för att leverera fantastiska båtupplevelser. Våra propellrar är inget undantag. De är och har alltid varit en viktig del av denna innovationsprocess och har en avgörande roll i att förändra själva sinnebilden av prestanda, komfort och körglädje.

Enda vägen framåt

För Volvo Penta kommer propellrarna alltid att konstrueras som en del av ett komplett drivsystem. Det är enda sättet. Oavsett om du har motorbåt eller segelbåt finns det en Volvo Penta originalpropeller som är helt och hållet utformad för dina behov.

Dubbel garanti

Dubbel garanti

Volvo Penta originalpropellrar omfattas av vår 12 månaders standardgaranti. När du får dem levererade och installerade av en auktoriserad Volvo Penta-återförsäljare förlänger vi garantin till 24 månader. Detta gäller även arbetet.

Garanti
Propellerguide Volvo Penta

Propellerguide

Mer information om propellrar, såsom artikelnummer, storlekar och installationshårdvara finns i Volvo Pentas propellerguide.

Ladda ned propellerguiden (Pdf, 9.3Mb)
Local dealer

Osäker på vilken propeller som passar bäst?

Kontakta din lokala återförsäljare

Sök återförsäljare