Globalt återförsäljarnätverk och lokala experter

Globalt återförsäljarnätverk

Globalt nätverk, lokal expertis

Efter att i över 100 år ha samarbetat med båtbyggare och båtägare har Volvo Penta byggt upp den expertis och infrastruktur som behövs för att kunna erbjuda omfattande service och support i hela världen.

Vårt återförsäljarnät med cirka 3 000 auktoriserade återförsäljare av fritidsbåtar världen över utvecklas hela tiden för att uppfylla dina behov och se till att du aldrig har långt till effektiv, högkvalitativ service och support för din Volvo Penta-utrustning.

Återförsäljarverkstäderna är utrustade med avancerade diagnostiksystem, alla specialverktyg och den allra senaste serviceinformationen. Underhåll och reparationer utförs av certifierade tekniker, som får löpande utbildning i Volvo Pentas senaste teknik och reparationsmetoder samt enbart använder Volvo Penta originaldelar.

Volvo Penta Fritidsbåtar – återförsäljarstandard
För att säkerställa konsekvent service och support av högsta kvalitet måste våra återförsäljare följa återförsäljarstandarden för fritidsbåtar, som är i linje med Volvo Pentas kärnvärden om kvalitet, säkerhet och omsorg om miljön och som fokuserar på:

  • Teknisk kompetens, fortlöpande produktutbildning och utvärdering
  • Avancerad diagnostik och expertis inom felsökning
  • Fältservice och support
  • Komplett program av specialverktyg
  • Snabb respons och snabba reparationer
  • Hög reservdelstillgänglighet och snabba leveranser
Distributionsnätverk för reservdelar

Distributionsnätverk för reservdelar

Våra återförsäljare har stöd från ett av branschens mest effektiva nätverk för reservdelsdistribution – med lager strategiskt placerade världen över. Det innebär att du alltid kan vara säker på att ha tillgång till rätt delar på rätt plats vid rätt tidpunkt.

Distributionsnätverk för reservdelar
Kontakt Vovlo Penta

Vill du veta mer?

Kontakta en lokal återförsäljare

Sök återförsäljare