Boating dreams från Volvo Penta: en webbserie som utforskar drömmarna ute till havs

Volvo Penta lanserar en ny webbfilmserie, ”Boating Dreams”. I serien delar båtfolk från hela världen med sig av sina drömmar om livet ute på vattnet.
Båtdrömmar från Volvo Penta: ny webbserie som utforskar drömmarna ute till havs

Serien Boating Dreams kommer att publiceras på Internet och via Volvo Pentas kanaler på sociala medier. I serien får besökarna träffa människor från olika delar av båtvärlden som delar med sig av sina innersta drömmar om livet till sjöss.

I första avsnittet av Boating Dreams får tittarna träffa båtdesignern Luca Santella, som berättar om sin senaste dröm – att konstruera en ny crossover-yacht som är tänkt att föra människor närmare havet än någonsin.

– I serien möter vi olika människor, alla med en stark koppling till båtägande och livet på sjön. Vi får exempelvis träffa en båtägare som drömmer om friheten ute till havs och en världsomseglare som älskar att möta naturens krafter, säger Kina Wileke.

– Tanken är att förmedla de känslor som människor upplever när de är ute på vattnet. Båtlivet handlar väldigt mycket om just upplevelsen, och det är det som vi vill skildra här.

Alla avsnitt av Båtdrömmar från Volvo Penta kommer att publiceras på Volvo Pentas globala webbplats: www.volvopenta.com/boatingdreams och på Volvo Pentas Facebooksida: www.facebook.com/volvopenta.

Avsnitt 1 visas den 12 september på www.volvopenta.com/boatingdreams. Håll utkik!

Se trailern för Volvo Penta-serien Båtdrömmar >

Ladda ned högupplöst bild >