Produkter för fritidsbåtar

Produkter för ett enklare båtliv

Volvo Penta är en världsledande leverantör av motorer och kompletta drivsystem för marint och industriellt bruk. Vi prioriterar kvalitet, säkerhet och omsorg om miljön i allt vi gör och i alla våra produkter och tjänster. Våra avancerade produkter och funktioner är utformade utifrån en huvudprincip – att göra din båtupplevelse så njutbar som möjligt. 
Vi kallar det Easy Boating.

Produkter för din båttyp

Anpassa din upplevelse

Anpassa din upplevelse

Integration och enkelhet gör ditt båtliv riktigt avkopplande och njutbart. Med Volvo Pentas unika elektronikplattform, Electronic Vessel Control (EVC), kan du höja ribban och lägga till funktioner och enheter som exempelvis förbättrar effektiviteten i manövreringen och komforten ombord. Med det unika, integrerade systemet får du tillgång till tillval som autopilot, farthållning och joystick-körning. Smart, intuitivt och framför allt enkelt.

Tillval
När prestanda är en konst

När prestanda är en konst

En propeller från Volvo Penta är konstruerad som en del av ett komplett system. För oss är detta ett sätt att säkerställa att vi levererar högsta tänkbara kvalitet och prestanda. Oavsett om du har en större eller mindre motorbåt eller en segelbåt kan du alltid hitta en propeller som passar ditt Volvo Penta-drev – en propeller som ger din båt extra kraft.

Propellrar
Volvo Penta Motorbyte

Nya nivåer av körglädje

Motorbyte är ett smart sätt att förbättra prestandan hos en båt. Volvo Pentas globala nätverk av återförsäljare kan alltid hjälpa dig att hitta och installera en lämplig motor för just din båt. Byt till en ny motor i din båt och få fördelar som ökad tillförlitlighet, bättre bränsleeffektivitet och nya nivåer av båtglädje och komfort ombord.

Motorbyte
Kontakt Vovlo Penta

Vill du veta mer?

Kontakta en lokal återförsäljare

Sök återförsäljare