Easy Boating

Easy Boating

Vi på Volvo Penta anser att båtlivet bör vara så trevligt och avkopplande som möjligt. I vårt arbete för att tillhandahålla integrerade, innovativa och bränsleeffektiva lösningar som är enkla att använda, drar vi nytta av vår breda erfarenhet och expertis. Det är den smartare vägen till ett enklare båtliv.

Ett helt integrerat system

Ett helt integrerat system

På Volvo Penta konstrueras, utvecklas och tillverkas allt tillsammans – från motorer till transmission, drev och propellrar. Det intuitiva EVC-systemet (Electronic Vessel Control) förenklar kontroll och övervakning. Systemet innebär att du kan lägga upp en rutt i Glass Cockpit-systemet, aktivera autopiloten på joysticken för att sedan på smidigast tänkbara sätt bli guidad till destinationen. Enkelt och intuitivt.

Tillval

Med användarvänligheten först

Fjärrstyrd effekt

e-Key

Fjärrstyrd effekt

Volvo Pentas e-Key är en fjärrnyckel som kan användas till nästan allt – även i hamnen. Sätta på eller stänga av strömmen på distans eller styra den utvändiga belysningen, värmesystemet eller medieutrustningen. Ha kontroll från långt håll – enkelt, smart och säkert.

Enastående manövrerbarhet

Joystick

Enastående manövrerbarhet

Tilläggning bakåt och i sidled. Full fart framåt. Stabilitet i tuffa förhållanden. De unika funktionerna för körning och tilläggning med joystick ger dig fingertoppskontroll och precision, oavsett vart du är på väg.

Glass Cockpit

Glass Cockpit System

Styr med fingertoppskänsla

Peka, nyp, zooma och rita din väg till en mer harmonisk båtupplevelse med hjälp av Glass Cockpit-systemet. Visa och kontrollera motor- och navigeringsdata – tillsammans, på en intuitiv och anpassningsbar widescreenskärm.

Oöverträffad prestanda och effektivitet

OÖVERTRÄFFAD PRESTANDA OCH EFFEKTIVITET

Vi är en del av Volvokoncernen och har 100 års erfarenhet av att bygga framdrivningssystem som tillgodoser dina behov. Tystare, effektivare och mer pålitliga. Allt för att ge dig unik prestanda och hjälpa dig att utnyttja varje liten droppe av bränslet maximalt. Med andra ord – göra båtlivet roligare.

Lokalt ÅF-

Enkelt båtägande

Vi vill ge dig mer tid ute på vattnet och förenklar därför ditt liv på land genom att erbjuda en enda kontaktpunkt för hela paketet. En enda kontakt för allt som har med support, service och garantier att göra. Med Volvo Penta har du full support från Volvo Pentas servicenätverk – återförsäljare som är specialister på underhåll och reparation av dina Volvo Penta-produkter och som endast använder Volvo Penta originaldelar.

Sök efter en återförsäljare
Volvo Penta Action Service

Oavsett var du befinner dig

Volvo Pentas globala nätverk av återförsäljare finns i fler än 130 länder och backas upp av Volvo Penta Action Service. Assistansen är tillgänglig dygnet runt, 365 dagar om året och på 28 språk. Så oavsett vilka äventyr du ger dig ut på är vi aldrig långt borta.

Volvo Penta Action Service
Kontakt Vovlo Penta

Vill du veta mer?

Kontakta en lokal återförsäljare

Sök återförsäljare